Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Vilse

 

 

 vilse i livet

ropar ord över bergen

 

frågan är svaret




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 761 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-15 10:24



Bookmark and Share


    Glittra G
Me lIke!!!
2008-04-15

  inutimonster
eko! så snyggt är det
2008-04-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hjälp, till självhjälp!
Exakt, så kan det vara!
2008-04-15

  Blomster
Vilken känsla och rymd du har fått fram här! Den lilla, lilla människan i den stora, stora världen...Högst upp på en bergstopp sökandes svar men allt hon hör är eko.

Ju mer jag läser desto mäktigare blir den för mig - i synnerhet mellanraden för den är så mjuk i tonen och djupet i den är oändligt. Bokmärker denna.
2008-04-15

  dalida_bl
Frågan var alltid ett svar...........*påstår*

Frågan är sanningen , men svaret kan vara lögn...

Vilse igen...???Tolka rätt...för dig själv *retas*
*ler sött*

Ha det!
2008-04-15

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2008-04-15

    Melona
oj

så bra
din senryu är...

frågan är svaret,
tänkvärt
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder