Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som medmänniska kan jag inte fly undan det ofattbara


Engla


Vad gör du människa?!


ofattbart.... orden är borta
känslan som finns... drunknar,kvävs
ångesten tar struptag

tysta den pärla***
som ser ljuset för första gången




Övriga genrer av mia.här å nu
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 12:57



Bookmark and Share


  Madjori
Så fint skrivet om en slocknad liten lågas öde.
Det berör oss alla och åter igen har \"Präktiga Sverige\" visat framfötterna, allt för att skydda en förbrytare...

Jag skäms över flathetens lagar!
2008-04-15

  camillala
bra text
händelsen har berört alla
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu