Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man ser folk för vad de verkligen är.... insikten är inte alltid så vacker....


Galenskap

 

Dårskap och pippinötter

utan förvarning

rusar blint på flinka fötter

Dårskapet som talar i kluvna tungor

i spritångorna de förenas

och osanningarna som möts av

skrikande, sluddrande lungor

 

Sanningen om sagans mitt

snabbt dolt av de lögner de spritt

Utan förståelse i ordet empati

Martyrskapets missklädsamhet

sminkat i apati

 

Men av mig får ni då fan ingen sympati !




Fri vers av nettizen
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 13:37



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Dårskapens fula tryne har stuckit upp från ingenstanslandet...
min tolkning...igenkänner o känner!!
2008-04-15

  Michaela Dutius
Härligt att se dig här.
Gillar din text- det är ord och inga visor...
2008-04-15

  Gawain VIP
Vasst och bra. Jag gillar tempot i den här, man följer med och rycks med. Mycket sant sagt med dessa rader.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen