Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spaning...

 

I know
nothing is for real
I know
time is passing by

Allting sker 
förut eller sen
Här och nu
har försvunnit

Utanför kroppen
slår hjärtat hårt
och knackar på
din dörr

Håller väggen
i mina händer
Drar sucken
ur ditt djup

You know
nothing is for real
You know
time has passed me by

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Jori
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä