Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän Huang Pei Yin skrev det här, tycker den är värd att visas upp: This is to a world of little tears where darkness has taken over and everybody will forget about it tomorrow.To the children who never had their chance to grow old with the world..


Till en värld av små tårar

Det fanns en tid
när dessa tårar av dina
var de ljusaste solstrålar av dagen
och ditt leende
var alltid så jäkla underbar på denna jord

Lilla ängel
ler du glatt just nu?

då universumet fanns alltid i dig
med den mest fantastiska fantasin
men världen kunde inte se det mer

Lilla ängel
gråt inte nu
för det var meningen att världen skulle få dig att le

men dem där vackra ögon på ditt ansikte
är fylld med sorg
som jag inte kan minnas idag

Lilla ängel
är du fortfarande bredvid mig?

för det var meningen att världen skulle få dig att le
och jag skulle få se det nu

med dig




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 18:09



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Väldigt fina ord...
2008-04-18

  LassO
Vackert
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman