Ja vad är rättvisa. Enligt min mening är det INTE att alla som mördas måste få ljus annars får det vara. Det är INTE heller rättvisa att alla poeter på sajten måste vara kyligt superintellektuella. Man får vara hur tårfylld man" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad är rättvisa. Enligt min mening är det INTE att alla som mördas måste få ljus annars får det vara. Det är INTE heller rättvisa att alla poeter på sajten måste vara kyligt superintellektuella. Man får vara hur tårfylld man


Rättvisa

 

Först vill jag utfärda en argvarning. Är du känslig
för andras ilska så sluta och läs här........Gör det!

Någon kanske känner sig träffad. Fortsätt med det!

Det har ju varit en del skriverier här på sajten sedan
igår och det har handlat om att tända ljus för Engla
eller inte....och argumenten emot anser jag är rent
av barnsliga, lika barnsliga som mina skolbarn när
de vill mäta glassen men linjal och saften måste
markeras med streck på glasen för att alla måste
ha exakt lika annars är det ju orättvist men så
hände det sig att en elev hade dyslexi och det
beslutade i åtgärdsprogram att datorn var ett
bra redskap men GUD vad orättvist hörde jag
  i vrårna och då blev det läge att förklara vad 
ordet rättvisa betyder och vilka glada skratt
när vi vände på allt så att de vuxna skulle
ha tillgång till gungor sandlådor bollar
hopprep på rasterna och om alla
måste ha kryckor och bandage
när jag hade opererat foten
och vi skrev på tavlan

RÄTTVISA KAN IBLAND VARA

ATT NÅGON SLIPPER GÖRA DET SOM ALLA ANDRA MÅSTE

ATT NÅGON MÅSTE GÖRA DET SOM ALLA ANDRA SLIPPER




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 19:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En helbra och total och utförlig....och ja jag vet inte allt- beskrivning av vad rättvisa är.
Applåd!
2008-04-16

  camillala
tänkvärd text
snyggt format
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP