Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detox för Själen

Should I stay or should I go
Allt det vi inte vågade tala om
uttrycktes igår

alla osagda ord
plötsligt kom de forsandes

skam och skuldkänslor
allt det som gjordes
kanske borde varit ogjort

borde använda mindre självkritik
mer självdistans

det gör ont
allt det du sa
ännu mer det som aldrig blev sagt

är ansvaret mitt
när du är den som skulle vetat bäst
så som du alltid gett intryck av

kan jag glömma allt det du sa
allt det du aldrig visade

inget annat ville jag än att bli älskad


Allt annat blev jag




Övriga genrer av Miss 51
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss 51