Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag hade mina första skolklasser, i slutet av -60-talet, så var det mycket tal om att vi måste hjälpa barnen i Indien, och jag sitter här och minns den tiden. Självklart med nostalgiska ögon och känslan av att det var bättre förr.......


Barnen i Indien

 

Jo
vi hade
sparbössan
framme och la
alltid i en slant var
varje vecka

Maten
var väl
för det
mesta
god
men den
där levergrytan

nääää
sa Sofia
fröken det
går inte att
den det bara
inte

gåååår

då kom
store starke
Jimmy till
undsättning
och tittade
skarpt på
Sofia och
sa

hördu
barnen
i Indien
skulle nog
ätit upp

Sofia som
var tårögd
av kväljningar
men sällan
svarslös

hon sa

tja
men
då får
vi skicka
maten dit




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 20:14



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja och så sa man tänk på barnen i Biafra ...
det var ett konstigt talesätt, men det tänkte man inte på då ..
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP