Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAKEN VÄRLD

Läckra ljus från

långa armar


runt vattnet


Sköt sakta ner

verkligheten

i den våta


Härligheten


Kvar på stranden

låg bara


Naket


Stilla brus






Fri vers av Bortklemad
Läst 688 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-15 21:35



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
FENOMENALT BRA!!!!
2008-04-18

  Ulf Lagerholm
fullständigt enastående!!!, skulle själv velat skriva dessa rader
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Bortklemad
Bortklemad

Mina favoriter
Älska aldrig en poet