Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är tid igentligen?


Tick och tack

Vem är du?


Tick tack, tick tack…

-Jo tack för det svaret!

-Tick eller tack?

Tick, tack.

-Du tackar varje sekund så man får ticken.

Tick tack, tick tack.

Vem är du igentligen?

-Tick.

-Va?

-Tack.

För vad?

-Tick.

-Du är ju knäpp!

-Tack.




Övriga genrer av Jee Dee
Läst 592 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-15 21:37



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja men vist!! vad är väl tid..? klockan är nu 22:50 min vän! och jag tänker på er i en tid av evighet.. kram
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jee Dee