Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på tal om rädslor....


Rädslans ansikte


Rädslans ansikte
är suddigt


men dess närvaro
glasklar




Fri vers av Nic
Läst 208 gånger
Publicerad 2005-06-17 23:34



Bookmark and Share


    victor apocalypticern
nej. det är tvärtom enligt mig. räddslans ansikte är glasklart.
2005-06-17

  Rachel Roth
något annat fundera över när jag lägger mig ned på kudden...ska söka dess ansikte och känna om dess närvaro är glasklar...eller vad
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic