Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor & människor




 

 

Den fruktansvärda sorg förvrängd till ilska -

ilska förvrängd till vansinne -

& för att inte tala om maximum frustration

den sittande fågeln med vingarna i kramp

kan känna inför fåglarnasom flyger fritt

glatt däruppe i det grå eller blå.

"SITT NER FÖR HELVETE FÅGELJÄVEL!!

SITT!SITT!!SITT FÖR HELVETE JÄVLA CIRKUSPAPEGOJA!!!"



Men de vackra fria fåglarna däruppe bara

svävar leendes i livets varma uppströmmar.

Lever. Vad ska de göra?

 

Hur ska de kunna hjälpa dessa hysteriskt

aggressiva paralyserade stackars forna

vackra flygväsen att för det första

lugna ner sej & se att det finns en

väg ut ur helvetet - ut ur krampen -

kampen för att försvara det mediokra & tragiska?

Hur skulle det kunna gå till?

Dessutom har i bästa fall flygfåglarna sin

självbevarelsedrift någorlunda intakt & aktar

sej för dessa före detta fåglar därnere.



Jag säger: FLYG ut ut fängelserna alla vackra fåglar ~

ut ur era illusioner om vad som är naturligt.

UT & UPP till vad ni är ämnade för:

LIVET & FLYGARGLÄDJEN!

Försök lugna ner er... så kan vi visa er en väg till:

De obegränsade flygmöjligheterna.

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-15 22:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst ändra strukturen
bort med censuren,
fram med nya signaturen
bli den häftigaste krumeluren
vad gör man inte för kulturen!
2008-04-17

  -Ulla Tilemo- VIP
..och om vi siktar på stjärnorna så kanske vi når grantopparna och under tiden kan vi i alla fall ´hellre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge´......
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP