Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsavgörande

 

Om man befinner sig i livets vägskäl

där stigen delar sig

Viktigast är inte vilken väg man väljer

så länge vägen man väljer är rätt

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 589 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-15 23:26



Bookmark and Share


  Thommy
Den var bra, finulig.
2008-04-20

  thyra
Kloka ord! Roligt att läsa dig igen :)
2008-04-16

    Lindizz
kloka ord, kanon!
2008-04-16

  Michaela Dutius
Visheten har talat!
2008-04-16

    sunnanvind
kloka Nettizen! Så roligt att se dig!:) kram!
2008-04-16

  Lejonhjärtas poesi
Härlig känsla i tänkvärd poesi, bravo!
2008-04-15

  Christer Eriksson
men herregud, veckans klokord (värre)..
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen