Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av
sorg
av
glädje
av allt



Kom älskade ~ gråt i min famn






Kom




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 871 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-16 00:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
enkelt, vackert, STORT!!!
2008-08-18

  friheten
Väldig bra skriven!
2008-08-14

  isabel louise
vackert i sin enkelhet...det behövs liksom inget mer, ordet säger ALLT!
2008-04-23

  Simmerskan
det otroliga med människor är att dem inte har förstått att ord kan vara överflöd då man kan säga så mycket med så lite.

Mycket vackert verk - din titel gör mig bara så varm...
2008-04-22

  Carola Zettergren
Vackert!!!
2008-04-18

  glittertindra
snyggt... :)
2008-04-17

  Michaela Dutius
ETT ord med en sådan tyngd
att jord och himlar
ur det sprang
2008-04-16

  Elaine.S VIP
Först blir jag lite besviken , bara ett ord.....men så plötsligt säger det ordet ALLT.
Tjusigt...
2008-04-16

  Sergej
oh nice...

bara ett ord, men det säger kanske mer?

fint! =)
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP