Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla i tystnaden hör jag din viskning i mitt hjärta



marken rispar sår
i bara fötter

förtvinade förkolnade träd
brännsvarta konturer
uttorkade bäckar
naken skärpa

bär hon gryningen

varsamt i
kupade händer
inuti sig

under en himmel
- som inte är tyst-

regnet strilar sakta

hon fryser inte
längre




Fri vers av rebecca d
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-16 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rysligt vacker poesi!!
Och titeln är fenomenalt bra!!
2008-04-18

  Chica
poesi med varje ord, så otroligt fint.
2008-04-18

  Bibbi VIP
Mycket skön poesi som är en verklighet också för mig.
Bokmärke.
2008-04-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Helt enorm nära...
värkande vackert...
kb
2008-04-16

  Per Rydberg
Så sinnlig. Stark och skarp:

bär hon gryningen

varsamt i
kupade händer
inuti sig

Vackert, o så vackert!
2008-04-16

  Michaela Dutius
sakral och jordnära i samma andetag!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d