Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan ljus och mörker

Mellan
ljus och mörker

anar jag
brinnande nyanser

mellan då och nu
är ett flöde
av rörelse

Just där

mellan två punkter

en övergång
man lätt missar

det gamla välkända
sträcker sig

mot det nya
och blir

länken

som förenar














Fri vers av Michaela Dutius
Läst 1057 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-16 09:33



Bookmark and Share


  Annika Persson
Vackra poetiska bilder! Mellan motsatser strävar människan efter jämvikt, framför allt då man anar \"brinnande nyanser\". Man måste finna en kärnfull mening mitt i all brokig mångfald.
M v h Annika Persson
2008-04-29

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert

\"och blir

länken

som förenar\"
2008-04-16

    Ken Cassel
Anar jag brinnande nyanser
Lite mystiskt

Kunde inte låta bli att tillägga den raden
Bra skriven dikt ifrån dig
som vanligt

Kram
: ))
2008-04-16

  Elaine.S VIP
Tänk vad mycket man kan missa i den övergången, det gäller att vara lyhörd. Bra formulerat.
2008-04-16

  Gunilla VIP
Och i den övergången
sker mirakler!
Insiktsfullt diktat!
Tack!
2008-04-16

  nettizen
så sant..... man missar ofta gråzonerna och det är lite synd för det är där de avgörande stegen tas.....
Mycket fint skrivet!
2008-04-16

    Maria Malm
Skymning och gryning är underbara tidpunkter. Men också en stund av förändring, kan vara fin.
2008-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gammalt och nytt
som möts och blöts
och stöts, kan bli till
ett alldeles nytt gott liv
vår bästa giv, i nästa kliv...
Helt fantastiskt gott
och bra formulerat av
Dig Kära M:et, som vanligt!
***********************
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius