Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blomster och häxanmara är de bästa vänner man kan önska sig :) Här är en dikt som är om Blomster.


Jag och min Blomster

 

Vänner är ett av livets

essensiella väsen

De ska väljas med omsorg

man har rätt att vara kräsen

Att få ha en egen Blomster

som vän både dag och natt

Ja för mig är det härligt

som en dyrbar skatt

När jag ser på bilden som vi tog

på resturangen i Norrköping

Då kommer den kvällen tillbaka

i mitt sinne med ett pling

Att dela såna stunder

är en av de fina sakerna med en vän

Vi delar mer än bara poesi

men det kan jag berätta sen

Ja för just nu ville jag bara delge

ett lyckligt kort på oss två

Ett litet fotografi från en kväll

med minnen både stora och små :)

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 929 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-04-16 12:02



Bookmark and Share


  aol
så innerligt vackert blev så berörd i mitt hjärta
2008-05-02

  To
Vackert. Tack underbara du för dessa rader och en bild som stärker dina ord. Din text gör mig påmind hur mycket jag älskar mina vänner som jag har, många av dem har jag träffat bara de senaste åren. Så tacksam. En av mina vänner sade till mig här om dagen att jag är en blomma i hans trädgård. Kan man utrycka det vackrare?
2008-04-25

  Bjarne Nordbö
Inte utan att man blir lite avundsjuk. God hyllning. (önskar mej att det var mig ni delade på). Men får nöja mig med ett minne av en oförglömlig kväll.
2008-04-21

  Lejonhjärtas poesi
Underbart kärleksfullt blomstrande dikt om en vän och den glädje i livet det ger, kräsen i vänskapsval du är jag ser, var kräsen i kärleksval så slipper du våndas i samvetskval!
2008-04-16

    Noomi
åh en sån härlig bild..
vänner är det viktigaste vi har..
varmt och kärleksfullt beskrivet..
2008-04-16

  Blomster
Ja du Ken...du skulle bara veta! (Men självklart säger jag inget, det är kul när människor får våndas lite.) *L*
2008-04-16

    Ken Cassel
Nu är det sen!
Vad delar ni på mer än poesi
*fniss*

Kram
: ))
2008-04-16

    Nattviol
två vackra kvinnor på en bild
poeter och kompetenta
till tusen!
bara tacka för att jag
fått möjligheten att få
träffa er!!
kraaaaam
2008-04-16

  Spider
ja detta var ju fint för två!
och sådan vän ska man vara rädd om
inte ens här på landet kan vi plocka dom i träden!
2008-04-16

    Maria Malm
Kvällen kommer tillbaka till mig, när jag ser fotot..vänner ska man vårda..som de dyrbaraste blomster!
2008-04-16

  Blomster
Och som vanligt bölar känslosamma jag...Du är underbar min vän - TACK för dina fina ord om mig!
2008-04-16

  häxanmara
Vänner är allt på denna jord


Fina ni är.:)
2008-04-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag ett sådant blomster
som B*L*O*M*S*T*E*R
hade jag också uppskattat
som vän, håll i henne Du,
en sån får Du aldrig igen!
*********************
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du