Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Taggar



Mitt hjärta är lindat runt stammen på en ros

runt en sådan juvlig skönhet, som du

om du hjärtlig försöker mig nå

linda upp trasslet av mitt hjärta försiktigt

för även en skönhet som en ros,

har taggar som kan sätta djupa spår







Fri vers av Karl Springe
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-16 14:43



Bookmark and Share


    lillapoeten
Men åh! Det är ju KLOCKRENT!
Otroligt fint och, och, och.. ...åhh!

*applåd*
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe