Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Värme



Värmen som du avger

är tillräcklig för att

tina mig ur denna

evighet







Fri vers av Karl Springe
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 14:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!!!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe