Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen bär rutig skjorta

Du tänkte aldrig att du skulle bli så elak

det var bara något som föll sig lika naturligt som  din toalettrutin


Det bor en liten ond diktator i dig

men du bestämde dig aldrig för att ha onda tankar

dina nedvärderande åsikter bara hamnade på plats

genom din egoism och ditt oförstånd



 

Det skrämmer mig en aning

att du själv inte vet

Dina tankar är så förvridna

så du själv är övertygad om

att du är livets goda härskare

allt ditt är rätt

allt från dig är gott


 

Du är den trevligaste varelsen på denna jord

-i din shackrutiga färgblinda värld-




Övriga genrer av Bissen
Läst 631 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-16 15:09



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Anton LaVey bar helst svarta skjortor
muhahaha

egoism är bra, helt till skillnad från vedertagna åsikter om man förvandlar den till individualism

och som stark människa, bli egoistisk du också och säg till denna människa vad den gör fel, så blir ni kanske två starka individer ist f käftslängare och nedtecknare
vi är inte maskar vi är människor och världen faller av baktaleri, det är värre än kärnvapen
var rak...som i den här texten

Be well,
LPWJ
2009-01-25

  Smurf
Träffsäker skildring som berör!!
2008-04-18

  Lena Krantz
De finns verkligen dem som man kan undra varför de inte kan se sig själva och sina egna gärningar....mycket märkligt faktiskt!
Fast det bästa brukar vara att bara låta dem gå sin egen märkliga väg!

Väldigt bra skrivet om detta fenomen!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen