Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fosterställningen är våran trygghet


-.,,.-

Andetag
In
Ut
Jag blundar
Drömmer mig bort
Ser allt det vackra
Men gråter ändå
Likt vatten som spillts över en målning
så förtär mina tårar drömmen
och gör den grummlig och otydlig
Faller ner på knä och lägger mig i fosterställning
Känner mig trygg
Önskar att drömmen ska målas upp igen
Vill att mina tårar ska sluta bränna sönder mina ögon
Vill att ondskan ska brytas ned av allt det vackra
Vaknar upp
Andas
In
Ut




Övriga genrer av Gabriella Wiman
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-16 15:34



Bookmark and Share


    AnnaGs
Den här kändes rakt in i hjärtat !
Så vackert skrivet !
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman