Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där dag ...

Det är en sån där dag idag.
När allting går åt helvete.

Mitt hjärta hålls någonstans, när det vill åt ett annat håll.
Sjuk smärta i ryggen.
Tror jag har feber.
Vill bara gråta.
Vill bara ha en kram!
Jag behöver en kram.

Hur svårt kan det vara att få en kram nu för tiden!?

Jag älskar dig, ser du inte!?

Krama mig älskling, krama mig.

Håll mig, och släpp mig aldrig.
Åtminstone inte innan solnedgången.




Övriga genrer av Mal
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 17:33



Bookmark and Share


  aol
vilken fin dikt om kärlek som vill ut om ömhet
jag vill bara ge dej en kraam

läs min dikt kär den önskar jag dej
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar