Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vem ska rädda mig?

Jag skriker
Men dina öron hör bara en tyst och bortkommen viskning

Jag förblöder
Men dina ögon ser bara ett litet skrubbsår

Jag faller
Men i din värld
Står ja högst upp på en pelare
Som den starkaste av dem alla




Fri vers av Elfrida
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-06-18 09:29



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Tycker om den här jättemkt.. så kan det kännas ibland.. mkt bra skrivet!
2005-10-24

  Teresia Ridell
Ja precis så känns det ibland. Mycket bra beskrivet !
2005-06-22

    ej medlem längre
Mmm, igenkännande, starkt skrivet.
2005-06-19

    vilsen
så är det, allt för ofta ! jättebra, jag gillar denhär !
2005-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida