Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar hur många som har det så här i dagens värld?


En verklighet

Idag återvände jag till verkligheten
gjorde ett nytt försök
men möttes som vanligt
av likgiltiga ansikten och gester

Jag går tillbaka till min värld
Där har jag vänner och fiender
och en massa monster
Där får jag utlopp
både för aggression och vänskap
om än i mycket enkel form

Efter en mycket kort tvekan
tryckte jag på Off/On
och körde igång spelet.




Övriga genrer av Dionysius
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-04-16 18:59



Bookmark and Share


  isabel louise
ja det är en verklighet för många, hela deras liv är där, det är tryggt och de har vänner där, men det är också sorgligt eftersom de blir så avskärmade från den verkliga verkligheten...
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius