Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solregn

kanske
är
du bara
en
dröm
av
solregn







Fri vers av höstblomma
Läst 531 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-16 19:39



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett skönt uttryck här för den känslan!
2013-08-17

  Död Mans Hand
Det kanske inte behövs fler ord än så. Gillar ögonblickskänslan!

Skulle behöva lite solregn här i det jämngråa ruskvädret!
2008-09-07

  Cris
Vad fint!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

höstblomma