Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var ute och gick en dag, då kom jag plötsligt på den här och var tvungen att skriva ner det i min mobil.


Tiden

Jag lade hela mitt liv åt tiden,
jag litade på den.
Den fick sköta mitt liv,
den vet när.
Jag litade på tiden,
jag lade mitt liv i dess tidlösa, kraftfulla händer
Lade alla mina problem åt tiden,
den berättar för mig när
När det är dags
Men om tiden inte löser det,
om allt stannar upp , just i detta andetag
mitt uppe i livet?
Om jag aldrig får chansen att berätta,
om jag aldrig får uppleva lyckan?
Lyckan de sa fanns så nära,
men som jag aldrig fann?
Då skyller jag på tiden.




Fri vers av Elin-Linnea
Läst 294 gånger
Publicerad 2008-04-16 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin-Linnea