Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är stark

Jag bär på ett ärrat hjärta

det har inte behandlats varsamt

Jag har dragit det i smutsen

jag har slängt det i väggen

 

men, min kärlek är stark

 

Jag har inte följt något råd

om att inte ha förväntningar

om att inte bli sårad

eller att lämna de som jag borde

 

Nej, min kärlek är för stark

 

Jag har flytt när jag blivit sårad

blivit arg när jag blivit bedragen

blivit olyckligt förälskad

gett bort mitt hjärta vårdslöst

 

för min kärlek är stark

min kärlek är stark




Fri vers av fallen
Läst 592 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-16 22:19



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek har en förmåga,
som inget annat, att trots
motgång, komma igen
växa sig stark och stor,
så jag alltid, på den tror!
Denna dikt, bokmärks så
klart! So clever and smart!
***********************
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen