Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad vore livet utan dig yster *S*


Full i fan...

att va på det där pilimariska djävuls humöret

skönt som fan

vill bara sätta käpparna i hjulen för att se

vad som kan ske

va ej nära när jag är sån

vore inte bra för dig

kan ju bara släppa en spindel i håret

för att se dig hoppa 

kanske får jag för mig att slänga snarskank

det vore härligt att se dig falla

tänk om jag får se dig snurra runt

när du letar efter vilsenheten

så står jag och håller den bakom ryggen'

allt bara för att jävlas lite med dig

det är sååå skönt att vara full i bus




Fri vers av Spider
Läst 576 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-04-17 00:13



Bookmark and Share


  Angeldust
ler blir glad bra skrivet naturligt / kram
2008-07-15

  Carl Thomas
Gött som fan att vara storebror haha! Saknar mina syskon som fan...tack för läsningen
2008-07-08

  mayhem and order
å vad skön:-) det är ju bus å jäkelskap som kryddar något redan kul juh. så attans bra beskrivet.
\"när du letar efter vilsenheten

så står jag och håller den bakom ryggen\'\"
-kopiöst sköna rader
2008-05-02

    En klar stjärna
det är sååå skönt att vara full i bus,...
Man är aldrig för gammal för ett bus,... vad vore livet utan yskon*S* kärlek..... barnsligt på ett vuxet sätt.Åh , man kan leva sig in .. i din dikt // Helen
2008-04-20

  glittertindra
jag tror sådant där är medfött... det finns i alla åldrar... :)
2008-04-20

  aol
härligt broderligt busat med lillasyster
har själv en lillasyster bravo gillas
2008-04-18

  Lejonhjärtas poesi
Skön text, full i busig syskonkärlek, ja det är gott med systrar och vi får hoppas att de tycker det samma om oss bröder med!
2008-04-17

  Elaine.S VIP
Den här var fin med all sin \"syskonkärlek\", busa på ni bara......
2008-04-17

    Nattviol
vet inte om jag ska vara
glad eller ledsen över att
jag inte har en bror....?
*S*
2008-04-17

  Lyckohäxan Enediel
Hahaha!! Ja du är mer än kul du bror!
Love U!!!
2008-04-17

  Blomster
Bus i lagom doser är aldrig fel!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider