Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tusen blixtar...

Orkar inte ha en egen stil
lever bara
Orkar inte skriva för andra
bara för mig
Orkar inte tänka efter
före
Orkar inte...

Det enda jag orkar är att
följa med
försöka sprida blommor
på min stig
sålla bort allt bråte
som följer med
på vägen.

Om någon rackare säger dig
att du inte duger
är det säkert så
för den...

...men för dig
duger kanske inte
den
heller.

Om tusen blixtar slår dig ned
och bara en dig smeker
så ska du vara nöjd
att du för någon gör
så livet leker.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-17 13:36



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Precis så är det! Bravo!
2008-04-17

    Skrivarn
Underbart skrivet!! Skön dikt!
2008-04-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, att med en
glida, sida vid sida
bara det, kan en
guldkantad glädje
för en, så gott sprida!
Blixtrande bra skrivet!
******************
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP