Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R (Senryu)

 

Ligger i sängen

beundrar din vackra, men

ärrade kroppsform

 

 *




Fri vers av Patrick K
Läst 556 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-17 15:00



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Precis som det ska vara, bli beundrad och älskad för den man är, kloka tankar det här.
2008-04-19

    Lindizz
mycket vacker...
2008-04-18

  isabel louise
Otroligt vackert!!
2008-04-18

  Gunilla VIP
Detta är ren kärlek!
Underbart!
2008-04-18

  Havsbris
...
Ärrade kroppsform
av dina, honungs läppar

Balsam min kung
...

;o)
2008-04-17

  albertina
som vanligt lyckas du =)
Har varit borta ett tag va?
väkommen tillbaka=)
Detta var vackert ......
2008-04-17

  prinscess VIP
mitteraden vacker
en text fylld med ord om kärlek
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K