Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När björken får musöron är det dags för beskärning, säg sdet.


Blodigt allvar

Här är det jag som bestämmer !
röt trädgårdsmästaren.
Åjovars - fnös rosenbusken -
men det är jag som har taggarna!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 725 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-17 15:58

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Melona
*ler*
2008-05-01

    papillon
Den älskar jag!!
2008-04-18

  Jessica Ebbesson
Vilken söt och charmig trädgårdsbetraktelse :)
2008-04-17

  isabel louise
härligt humoristiskt *L*
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP