Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa min Ängel

Dansa min ängel.
Låt inga tårar hindra dig.
Dom torkar snart,
Ju snabbare du snurrar.

Dansa min ängel.
Allt finns inom dig.
Låt det stråla ut,
Men låt aldrig, aldrig det mörka studsa tillbaka in i dig.

Dansa min ängel.
Ju snabbare,
Ju fler sorger slipper du.

Dansa min ängel.
Så försvinner verkligheten.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 592 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-17 17:28



Bookmark and Share


  RiJoKu
Verkligen bra. Älskar de retoriska upprepningarna av \"Dansa min Ängel\" som även återkopplar till Titeln.
Bra!
2008-04-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken otroligt vacker dikt...det ska jag tänka på när jag är ledsen..inte för att jag är en ängel precis, men snurra kan jag *s*
Mycket fint/B
2008-04-21

  LovisaL
väldigt fint!
2008-04-19

  inutimonster
vad kul att du hamnade på 5 läsvärda kornelia! gillar den här texten!
2008-04-19

  Maria T
Mycket, mycket vacker dikt.
Jag känner dansrytmen i kroppen.
Jag försvinner från verkligheten en stund
Mycket bra.
2008-04-19

  mare VIP
..den var tänkvärd.....fin...
2008-04-19

  Gunwale VIP
Mycket klokhet här! Det gäller att snurra iväg, för att hålla sig fri!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe