Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnissel tissel

Ni ser inte
Ser mig
Inte längre

Fnissel tissel
Stora hemligheter
Hoppas
Flyger som kastade tegelstenar
Studsar på mig

Fnissel tissel
Ingen får höra
Två = vi = ingen mer
För ingenting får plats mer
No way

Stora käftar
Käkar upp
Oss
Men

Fnissel tissel
Ingen mer får höra




Fri vers av bonnilie
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-04-17 21:22



Bookmark and Share


    Suzylu*
aah!! Underbar(n) säger jag bara
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

bonnilie