Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt bländande

Vita draperier
Drogs för
Dolde uppenbara saker
Vi inte kunde se

Nej blinda som vi var
Kunde vi inte se
Vitt
Lurade ögonen
Oskuldens färg

Skrattretande
Kanske

Om inte så mycket pågått
Bakom
Väggen vi inte såg

Två lurade
Små tjejer
Stod med snopna
Ansiktsuttryck
När vita draperier
Rasade ner över huvudena




Fri vers av bonnilie
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 21:23



Bookmark and Share


    Suzylu*
Helt fantastisk jag älskar att läsa dina verk
de är så talande, rent magiskt :D
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

bonnilie