Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komigen nu min vän

Upp och hoppa
Viskade du
Och drog i
Mina tår

Här ligger du
Och segar
När dagen fortsätter på

Tiden väntar inte
På dig
Så kom igen nu

Ta på skor
Och följ
Mig ut

Idag ska mycket hända
Bara du
Släpper loss

Livet inom dig

Se så
Se inte så
Sur ut

Kom min vän
Så går vi ut




Fri vers av bonnilie
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-04-17 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bonnilie