Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väg till förlåtelse

 

Att förlikas och

försonas kan vara väg

till förlåtelse




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-17 22:51



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kanske inte bara en väg
utan grunden för....
2008-04-18

  Michaela Dutius
Ja absolut- mycket vist!
2008-04-18

  Bibbi VIP
Fru Visdom!
Applåd och bokmärke.
2008-04-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst en bit
åt rätt håll, blir
det förlåtelse
skulle man sen
börja om från:
****NOLL****
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP