Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guds vilja

om jag skulle ta en dag i taget
skulle jag förbanna imorgon dagen!

olycka är lätt att bemästra
lycka är svårt,

mitt mål
söka varje tillfälle att vara lycklig över

då kommer gud att vara lycklig.




Fri vers av Amoreboy
Läst 494 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-18 00:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han har en annan definition av lycka än den vi vanligtvis har.
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy