Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cefalù

~~~


ur morgontimman
stiger doften

av ett mognande apelsinträd




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 731 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-18 09:58



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ooo vilken underbar.. så stimulerande min vän!!!!!
2008-04-22

  "Silver" VIP
Här kan man verkligen se de få stämningsfulla orden tala till alla de fem sinnena. En dikt som skapar en härlig känsla.
2008-04-21

  Jessica Ebbesson
En väldoftande kortis!
2008-04-21

  am
mm, jag kan känna doften.. gillar raderna mycket.
2008-04-20

  © anakreon VIP
IBSM-applåd
(I Begränsningen Syns Mästaren)
2008-04-20

  Nina V A
en djupandning, javisst och självklart
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan