V Å R E N    Ä R   H Ä R" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
V Å R E N    Ä R   H Ä R


Det var det värt

sedan igår har syrenens
knoppar svällt
och häcken ändrat färg

över natten
slog
gullvivorna
i slänten ut

morgonljuset
väcker mig
tidigt
just när
fågelsången
går i
alla tonarter
samtidigt

gärdsmygen
blev plötsligt
oblyg
och rödhaken
följer mina steg

igår kom
katten in
med en
vattenödla
som tyvärr
förlorade sin stjärt

men överlevde
och får
snart ny

alla dagar
känns
nya

det var en lång väntan i år men det var det värt

för nu är

VÅREN HÄR




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-18 12:26



Bookmark and Share


  katt.inc
Det finns ingen som skriver så härligt om våren som du och när jag läser din dikt så längtar jag dit fast jag har våren inpå mig här med.
2008-04-18

  * Ammi *
Åh så härligt! våren är den underbaraste årstid som finns!
2008-04-18

  Gunilla VIP
JA! Äntligen!
Denna ljuva härliga strålande vår!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP