Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan

skala

skala

skala

skala

skala

skala

skala

skala

skala

skala

skala

skala

skala

därinnanför

finns hon

kanske 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 778 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-18 15:09



Bookmark and Share


  Annine
gillar!
2009-11-07

  Deliria
Även de enklaste texter kan väcka många tankar om man väljer orden rätt. Bra!
2009-06-24

  Karl-Bo Lundstedt VIP
mycket tänkvärd...
ja vi är som lökar
vi mänskor.....
kanske därför vi gråter
när skalen faller???
kb
2008-05-05

  Gunwale VIP
Låt den varma sunnanvinden göra jobbet!
2008-04-19

  Marreb
enkel men talande
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP