Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän


vem kan segla förutan vind



vill du segla
måste du ha vind i seglen
men vill du
kan du stanna vid stranden

vill du slippa
ut ur din själs fängelse
måste du be frihetens herre
men vill du hellre
kan du förbli bunden

vill du älska
med hela din varelse
finns det en som är kärlek
men vill du
kan du nöja dig med sex
och lite känslor

vill du leva fullt ut
så finns det en som
besegrat döden
men vill du
så förblir du
halv




Fri vers av rebecca d
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 15:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Valet är vårt eget- alltid- mycket sant och vackert och poetiskt uttryckt
2008-04-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
såå sant o kärleks full....
kb
2008-04-19

  Bibbi VIP
Ja, vi väljer själva.
En mycket bra beskrivning av verkligheten som väcker till eftertanke.
Detta blir mitt bokmärke idag för det vill jag återvända till.
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d