Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen den dan

flaggorna vajar i stillhet

jag har träffat ikoner

samlat mej för mitt beslut

gamla spår ska suddas ut

 

löser ekvationer men hittar aldrig x

 

sen den dan började jag flyga

över molnen och tomma cirkustält

ingen skrattar ingen vet nåt

hör tomma toner upprepas

 

har fångat palisader

målat nya himlar blå

dansat sista valsen

gungat mej i dej

 

sen den dan jag smakade amsterdam

drog ner längs gatan i le havre

när vinden tog mitt hår i marseille

sen den dan har jag varit fri



Fri vers av Hellberg
Läst 575 gånger
Publicerad 2008-04-18 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg