Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlöst

Handlöst är det enda

jag kan falla

Det enda jag

egentligen kan

falla handlöst


I barnslig tro

att det är bra

att falla

handlöst


Utan försök att förbättra

eller skyla över


Falla i Din nåd


Den Högstes skyddsnät




Fri vers av Lia-Lej
Läst 463 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-18 18:49



Bookmark and Share


  Kalle.O
Amen!
2011-10-06

  Kristina Wallbing
Jaaa!! jag vill också falla handlöst - om det är i "Den Högstes skyddsnät" jag landar!
2008-07-21

  Tabes
Falla i Din nåd...
Det bästa man kan göra!
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej