Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kan vara härligt att åka kommunalt.


stockholm ibland är du vacker.



min morgonpoesi
tranebergsbron i tidigt solljus
tio grader
fredag och bengt ohlsson
småler

damen mitt emot löser korsord
föreläsningsanteckningar
hos fyrkanten bredvid

min morgonpoesi
dunkla tunnlar
konstverk längs karlbergskanalen
slottet gäspar i periferin

dörrar som öppnas
blickar som möts
miljontals metro mot skyarna





Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 816 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-18 20:37



Bookmark and Share


  Carlita
ah, det är där de händer, mästerverken :) kan se det framför mig, hur orden rinner

bedövande titel
2008-04-20

  Tabes
Du beskriver så att jag kan känna morgon-vår-avgas-lukten. mysigt :-)
2008-04-18

  aftermath
väl fångat om bästa stunden
2008-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Denna dikt förmedlar en härlig morgonkänsla.
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP