Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Folk från Himmelens rike

Det finns ett folk
De kallas Kärlekens Folk
De kommer från 
Himmelens rike


igenkänns genom
sin vänlighet
sitt sätt att trösta
att uppmuntra
att aldrig fördöma
att aldrig ljuga


Deras närhet förnimms
genom den aura av ljus, 
styrka
och värme de utstrålar









Fri vers av Nic
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-06-18 23:28



Bookmark and Share


    Idun 1
Detta folk vill jag möta :)
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic