Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18/4-08. Blev inspirerad av Så ska det låta faktiskt. en låt om att någon var ens sunshine :) De fyra klassika elementen + vinden som jag själv lagt till :P


De fem elementen

Du är min sol
Den som får mig att gå upp varje morgon

Du är min jord
Den som håller upp mig från helvetet

Du är mitt vatten
Den som kan släcka min törst

Du är min eld
Den som kan värma mig

Du är min vind
Den som får mig att flyga (till sjunde himlen)




Fri vers av Cicki
Läst 745 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki