Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns något väldigt viktigt i mitt liv, något jag ofta tänker på. Något som inte blev gjort, inte hanns med i det här livet. Jag har sörjt det så mycket.....


Det ogjorda

 

Det jag inte hann

saknar jag mest - försöker

att släppa taget 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 00:18



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Svårt! - att erkänna
- att leva med
- inse det är för sent
Så fint beskrivet
att det gör ont att läsa!
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP