Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens ansikte

Ensamhetens ansikte
ur fas med tiden


två steg före

eller ett steg efter




Fri vers av Nic
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-06-19 00:24



Bookmark and Share


  Ariane
riktigt bra!
2005-06-19

  Jenny Karlsson
mitt i prick
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic