Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra ont

 

Mitt i den vackra

våren gör det ont rakt in

i våryrans rus




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 12:09



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Om man tillåter sig att känna ja, denna \"förbjudna\" känsla i den underbara våren!
2008-04-21

  Gunwale VIP
Ja, ibland kraschlandar dom våryra segelflygplanen på knagglig mark!
2008-04-19

    Maria Malm
Så kan det vara för många.
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP