efter att ha talat med
fullblodsegoisten
återstod bara
tomhet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter att ha talat med
fullblodsegoisten
återstod bara
tomhet




Tomhet

 

jag lyssnade snällt

efter försök till avbrott

kände mig lurad




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-04-19 12:43



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Dränerande tomhet..... vem är man snäll, hänsynsfull, mot...., egentligen?
2008-04-21

  Michaela Dutius
Ja den känslan är välbekant \"Vänskap är som ett bankkonto:
man kan inte ta ut gång på gång utan att sätta in något\"
2008-04-21

  Gunwale VIP
Fångad i en telefonlur, \"lurad\"? Ja, vi är nog många som borde lägga på lite oftare... Ett tips: Om du nån gång får en syl i vädret, så klicka dig själv mitt i en mening, så hålls det för troligt att linjen bröts utan din medverkan... ;-) ;-) ;-)
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP